Privacy

Privacyverklaring print – art – read

Via de webwinkel www.print-art-read.com worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. print – art – read acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. print – art – read is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 maart 2018.

 

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

- NAW gegevens

- Telefoonnummer

- Factuuradres

- Emailadres

- Betalingsgegevens

Er zijn meerdere beveiligde betalingsopties beschikbaar tijdens het afrekenen, zoals iDeal en PayPal. Ook kunt u kiezen voor een bankoverschrijving als u liever niet gebruik maakt van deze diensten.

 

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Tijdens het afrekenen kunt u zelf aanvinken of u de nieuwsbrief wil ontvangen. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw:

- NAW gegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

Wij kunnen contact met u opnemen voor commerciële doeleinden:

- per post

- per mail

- via sociale media

Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

 

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen, zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:

- uw NAW gegevens

- uw telefoonnummer

- uw e-mailadres

- uw betaalgegevens

 

Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt, voor zover niet noodzakelijk voor het uitvoeren van de dienst of het leveren van het product waarvoor u ons hebt ingeschakeld.

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd.

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Bewaartermijn van uw gegevens

Uw gegevens worden gedurende 7 jaar bewaard. Deze termijn hanteren wij omdat wij verplicht zijn om 7 jaar administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na een termijn van 7 jaar worden uw gegevens automatisch verwijderd. Per email zal een laatste keer contact opgenomen worden, om na te gaan of u na deze termijn nog informatie middels bijvoorbeeld een nieuwsbrief zou willen blijven ontvangen.

www.print-art-read.nl
all rights reserved: all images and text property of and copywright protected for print-art-read and/or Janet Keukelaar ©2018

We hebben onze privacy richtlijnen aangepast ivm de nieuwe GDPR wetgeving, bekijk het hier http://www.print-art-read.nl/privacy/